Idemo!

POZNATI HRVAT NA NOVAKOVOJ STRANI - SAD JOŠ VIŠE NAVIJA ZA NJEGA: Đoković čeka odluku, a podrška mu je sve veća!

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser dobio je poruku podrške i od defanzivca Dejana Lovrena, koji se nada njegovom trijumf.

Izvor: YouTube/Screenshot/Hrvatski nogometni savez/MNPress

Podrška za Novaka Đokovića stiže i od hrvatskog fudbalera Dejana Lovrena. Nekadašnji igrač Liverpula stao je na stranu srpskog tenisera i poručio da se nada da će najbolji teniser današnjice uspeti da stigne do 21. grend slem trofeja.

On je samo jedan u nizu poznatih sportista koji su podržali Novaka, koji se već satima nalazi na aerodromu u Melburnu.

Podsećamo, Đoković je danas sleteo u Australiju, ali mu lokalne vlasti ne dozvoljavaju da uđe u saveznu državu Viktoriju. Iako ima dozvolu lekara za učešće na Australijan openu, carinici smatraju da njegova viza nije izvađena na pravi način, pa mu zato prave probleme.

Ovo je revoltiralo brojne sportiste.

Između ostalih oglasili su se Tenis Sandgren koji je i juče imao poruku o Novaku i Miloš Degenek, reprezentativac australije srpskog porekla.

"Sad još više navijam da Novak Đoković osvoji 21. grend slem. Drži se, Nole", napisao je Dejan Lovren na svom tviter profilu.

Brojni hrvatski sportisti već godinama su među najvećim Novakovim navijačima. Juče mu je poruku podrške poslao Ivan Rakitić koji mu je poželeo da osvoji trofej u Australiji, a bivši fudbaler Liverpula godinama je podržavao Novaka, pa i kada je tema vakcina u pitanju.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt