Navijač!

SAMO JE ON VEROVAO U NOVAKA - CELU NOĆ JE PROVEO NA AERODROMU: Čekao Đokovića i srpskom zastavom mahao po Melburnu!

Autor Dušan Ninković

Novaku će sigurno značiti to što je do kasno noću ostao da mu pruža podršku, iako su prognoze bile loše.

Izvor: Profimedia

Veoma su male šanse da Novak Đoković zaigra na Australijan openu, ali deluje da će se njegov pravni tim do kraja boriti da se to desi. Po odluci koju je Australija donela sinoć, Novak ima nevažeću vizu i zbog toga treba da bude deportovan iz Australije!

Najbolji teniser sveta tako bi izgubio priliku da se bori za rekordan 21. grend slem turnir, ali deluje da vatreni navijači Đokovića ne sumnjaju da će taj pehar doći u nekom trenutku. Verovatno tako razmišlja i čovek koji ga je čekao celu noć.

Fotografi na aerodromu u Melburnu uhvatili su jedinog Novakovog navijača koji je tokom cele noći ostao da čeka lepe vesti i odluku australijskih vlasti koja bi novaku omogućila ulazak u Melburn. Nađalost, to se nije desilo...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovaj fan najboljeg srpskog tenisera imao je na sebi majicu sa imenom naše zemlje, a tu je bila i zastava kojom je mahao i uz koju je pozirao fotografima. Vesti i onjemu već su preneli brojni svetski mediji, ali za njega ovo nije bio uspešan dan.

Na kraju on nije imao sreće da čuje ono što čega je ostao dugo na aerodromu.

Podsećamo, nakon više od osam sati zadržavanja i šest sati ispitivanja i pritvora u sobi u kojoj nije imao kontakt sa drugim ljudima, Novak Đoković nije dobio dozvolu da nastavi put ka Melburnu i počne pripreme za prvi grend slem sezone.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt