Tenis

OVO JE HOTEL U KOJEM DRŽE NOVAKA! Ispred policija i 2 grupe demonstranata, pogledajte prve snimke! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Novak Đoković u hotelu "Park" u Melburnu čeka odluku o deportaciji.

Izvor: Twitter/BenRothenberg

Novak Đoković čeka odluku australijskih vlasti nakon što mu je poništena viza. Agonija na aerodromu trajala je satima, Novaku nije bilo dozvoljeno da koristi mobilni, a zvaničnici su najavili da "pravila važe za sve" i da mu neće dozvoliti ulazak u zemlju. Novakovi advokati uložili su žalbu na tu odluku i ceo svet bez daha čeka rasplet situacije!

Australijske vlasti neće Novaka deportovati danas a odluka bi mogla da bude prolongirana čak do ponedeljka, javljaju mediji. Sve je izvesnije da će Đoković par dana provesti u hotelu koji nikako nije na dobrom glasu!

U pitanju je hotel koji se inače koristi za smeštaj lica koja su tražila azil i čiji imigracioni status još uvek nije razrešen. Neki od njih tu borave godinama, prenose australijski mediji.

Pogledajte snimak!

Novinar Ben Rotberg rekao je i da je bilo manjih incidenata između ljudi koji su došli da podrže Novaka, i demonstranata koji su tu zbog nehumanog tretmana azilanata. Pogledajte!

U hotelu je, prenose australijski mediji, nedavno izbio požar a bio je i poprište "eksplozije" broja slučajeva zaraženih korona virusom.

(MONDO)