OGLASIO SE

RUS BRANI SRBINA - ĐOKOVIĆ TREBA DA BUDE OVDE: Medvedev poručio da mu sada RASTU šanse za titulu!

Autor Nebojša Marković

Drugi teniser sveta zna da bi u Melburnu mogao da postane vodeći na ATP listi.

Izvor: Profimedia/usopen.org/Printscreen

Nema kraja vestima iz Australije koje se tiču Novaka Đokovića! Najboljem teniseru sveta je bila ukinuta viza, zbog čega će ostati u Melburnu bar do ponedeljka, a pojavili su se i prvi snimci srpskog igrača iz hotela.

O Đokoviću se prvo oglasio Rafael Nadal, a sada je to učinio i Danil Medvedev!

Drugi teniser sveta bi mogao da prestigne Novaka na 1. mestu ATP liste ukoliko Srbin bude bio deportovan, a i sam je svestan da ova odluka utiče na sve tenisere koji će igrati na Australijan openu, pa i na njega.

"Ako je imao pravedno izuzeće od pravila, naravno da treba da bude na turniru. Ako nema, onda ne treba", počeo je Medvedev na konferenciji posle meča na ATP kupu.

On očito ne misli da je to pitanje rešena stvar.

"Ništa nije gotovo. Od onoga što ja znam, još može da učestvuje na Australijan openu u zavisnosti od toga kako će se dalje razvijati situacija", rekao je Rus.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Medvedev je bio upitan i kako bi sve ovo moglo da utiče na njegove šanse za osvajanje trofeja.

"Naravno, kada on nije tu, nemate čoveka koji je osvojio 20 grend slemova, što je mnogo. Kada neko ko je osvojio devet trofeja u Australiji nije tu, žreb se otvara, rastu šanse. To nije tajna", rekao je Medvedev.

Za to vreme, Rafael Nadal je bio daleko oštriji, poručivši da je Đoković bez problema mogao da igra u Melburnu, da je to hteo.

Evo kako su fanovi ispred hotela "Park" došli da podrže Đokovića: