PROČITAO PORUKU

NOVAK JE OVU PORUKU POSLAO BRATU! Đorđe pred kamerama pročitao - "BOG VIDI SVE, i moje i njihovo"! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Brat najboljeg igrača sveta otkrio.

Izvor: Profimedia/SOPA Images Limited/Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković i dalje čeka konačnu odluku da li će biti deportovan iz Australije, nakon odluke tamošnjih vlasti da mu ne dozvole ulazak u zemlju i nakon što su mu ukinuli vizu.

Zato je njegova porodica u četvrtak u Beogradu organizovala konferenciju za medije, a njegov brat Đorđe Đoković otkrio je i koju poruku mu je Novak poslao.

Đokoviću je bio odbijen i jedini zahtev koji je imao, da bude prebačen u drugi smeštaj, a na početku konferencije, njegov brat Đorđe je poslao jasnu poruku.

"Novak Đoković nije prekršio nijedan zakon, nijedno pravilo koje je postavila Australija. Mesec dana je komunicirao preko teniske asocijacije Australije, oni su zajedničkim snagama došli do medicinskog izuzetka kojim je ušao u Australiju. Imao je isti dokument kao nekoliko tenisera koji su već u Australiji", rekao je Đorđe, da bi potom odlućio da pročita poruku koju mu je Novak poslao:

"Bog vidi sve, moralna etika kao najveći ideali su zvezda vodilja ka uzdizanju duhovnog. Moja je blagodet duhovna, a njihovo je samo materijalno", otkrio je Đorđe.

On je potom nastavio da priča šta se događalo sa najboljim teniserom sveta.

"Ono što se Novaku desilo može da se nazove maltretiranje, to je diplomatski skandal prema najvećem sportisti svih vremena i srpskom diplomati. Ispitivali su ga satima, a naglo je prekinut njegov kontakt sa svetom jer mu je telefon oduzet na tri i po sata. Kasnije je prebačen u drugu izolacionu sobu koja je pritvor na aerodromu u Melburnu!"

Brat osvajača 20 grend slem trofeja je rekao da je doneta odluka da mu se zabrani da igra tenis i da obori istorijski rekord.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

"Na izlasku sa aerodroma oduzeta mu je sva imovina sem telefona, nema odeću ni novčanik. Sada je u prljavoj sobi i imovinu će dobiti tek kada krene nazad u Evropu. Novak Đoković ne može da napusti Australiju do ponedeljka, osim ukoliko ne želi trogodišnju suspenziju za ulazak u Australiju. Tretiran je kao kriminalac, iako je zdrav i normalan čovek, sportista koji nije prekršio nijedan zakon", zaključio je Đorđe Đoković."

A evo kako navijači u Melburnu bodre Novaka ispred hotela: