Poruka majke

OČIGLEDNO JE, NOVAK IM SMETA: Đokovićeva majka poslala poruku sa skupa - NIJE KRIV! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Sve je radio po protokolu", rekla je Dijana Đoković

Članovi porodice Novaka Đokovića u četvrtak su zahvalili svima koji su došli u centar grada da podrže najboljeg tenisera sveta dok je u Australiji lišen slobode i smešten u imigrantski hotel, bez prava da se slobodno kreće.

Novakova majka, Dijana Đoković, poslala je kratku poruku, da Nole ni za šta nije kriv i da je dobio sramotan tretman u zemlji u kojoj je devet puta osvojio Australijan open.

"Politika je umešala prste, on nije ništa kriv, sve je radio po protokolu, ali očigledno je da im mnogo smeta i neće da mu dozvole da uđe. Ali, ovaj način i tretman koji je tamo dobio je sramotan. Ne za Novaka, već za bilo koga, a posebno ne za njega", rekla je ona za Fonet.

Dok su u Beogradu članovi porodice, prijatelji i navijači slali poruke najboljem na svetu, on je u hotelu za imigrante i pitanje je da li će do ponedeljka dobiti dozvolu da napusti taj objekat.

Pogledajte kako je bilo na protestu pred Skupštinom, sa kojeg je Novakov otac poslao poruku da će i u petak u 15 biti na istom mestu, sa svima koji žele da podrže Novaka.