Čeka se sud!

AUSTRALIJANCI OTKRILI - ĐOKOVIĆ IMA VAŽAN DOKUMENT: Ministarstvo ga prevarilo, ovo je najbitniji detalj slučaja!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta angažovao je pravni tim koji bi mogao da mu donese pobedu na sudu.

Australijan Open 2016.
Izvor: Profimedia

Šokantne tvrdnje australijskog portala "The Age", sajta koji je prethodnih dana najdetaljnije pratio situaciju iz Melburna u kojem je Novak Đoković zatočenik lokalnih vlasti. Najbolji teniser sveta trenutno se nalazi u nehigijenskom hotelu u kojem su smešteni imigranti, a ovaj portal prenosi informacije da je prevaren!

Kako su saznali, odeljenje za imigraciju poslalo je Novaku Đokoviću dopis da ispunjava sve uslove za ulazak u Australiju i da neće morati da bude u karantinu kada sleti u Melburn.

Ove tvrdnje bacaju novo svetlo na slučaj jer je, u slučaju da je sve iz teksta tačno, Novak Đoković prevaren nakon što je sleteo na aerodrom u Melburnu.

Zbog toga što mu je saopšteno da će biti deportovan iz Australije nakon nekoliko sati drame u Melburnu, Đoković je rešio da uloži žalbu. On će se u noći između nedelje i ponedeljka naći na sudu, a tu parnicu može da prati čitav svet.

Pogledajte hranu u hotelu gde je Novak:

Na sudu će advokati srpskog tenisera podneti dokaze o preležanom virusu korona tokom decembra 2021. godine, ali i nešto što bi moglo da bude još važnije - dokaze o pismu koje mu je stiglo iz Australije.

Savezni okružni sud u subotu je saopšti oda se advokati Novaka Đokovića pozivaju na dokument od 1. januara 2022. godine, u kojem se Novaku Đokoviću garantuje ulazak u zemlju. Po njihovim navodima, ovaj dokument potpisalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova!