Neverovatno!

OVAKO ĆE RUŠITI NOVAKOVU ŽALBU - NOVINAR KOJI GA NE VOLI OTKRIO DETALJE: Preležao je koronu, ali PROBIO ROK!

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser Novak Đoković će tek u noći između nedelje i ponedeljka saznati da li igra u Melburnu, a deluje da ima dosta dokaza na svojoj strani.

Izvor: Profimedia/Tennis Australia

Novak Đoković će u noći između nedelje i ponedeljka na sudu pokušavati da obori odluku Australije da ga deportuje iz te zemlje, a njegov advokatski tim pripremio je nekoliko krupnih dokaza. Najbolji teniser sveta žaliće se na tretman koji je imao na aerodromu, priložiće dokaze da je preležao koronu pre mesec dana, ali i dokument kojim mu Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije garantuje ulaz u zemlju.

Sve to ne mora da bude dovoljno, a novinar Ben Rotenberg pronašao je detalj koji bi mogao da se iskoristi protiv prvog tenisera sveta.

Kako je otkrio ovaj novinar koji često kritikuje postupke Novaka Đokovića, pozitivan test na korona virus od 16. decembra "probija rokove" koje je propisala Australija. Kako se navodi na sajtu, samo igrači koji su do 10. decembra preležali virus korona imali bi priliku da se prijave za medicinsko izuzeće.

Novak ga je kasnije dobio, ali bi u teoriji sada sud u Australiji mogao da obori odluku koja je doneta baš zbog tih šest dana "probijanja" roka.

Nadamo se da se to neće desiti i da će advokatski tim Novaka Đokovića uspeti da pobedi na sudu. Oni se ovih dana ozbiljno pripremaju za ponedeljak jutro (po vremenu u Australiji), dok Ben Rotenberg za to vreme analizira Novakovo kretanje.

Podsećamo, Novak Đoković je sredinom decembra boravio u Beogradu, gde je bio gost sa Željkom Obradovićem i Sonjom Vasić na jednoj tribini o sportu, dobio poštansku markicu sa svojim likom, posetio TC Novak na Dorćolu i gledao meč Crvena zvezda - Barselona u Evroligi, gde su se mnogobrojni igrač španskog tima gurali da bi dobili fotografiju sa njim.