FOTO

HIT! OBUKAO HRVATSKI DRES, STAVIO SRPSKU KAPU I DOŠAO KOD NOVAKA: Ceo svet priča o ovom Đokovićevom navijaču! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ove fotografije odmah su postale viralne u regionu.

Izvor: Profimedia

Jedan stariji gospodin došao je u subotu da pruži podršku Novaku Đokoviću obučen u atipičnu kombinaciju - nosi hrvatski dres i kačket sa srpskim grbom.

Pomirivši na sebi simbole često sukobljenih naroda, on je kraj gospođe seo i poslao jednu od najsnažnijih poruka dana - da su u Australiji Balkanci sa svih strana na strani Novaka Đokovića, tokom njegove pravne borbe da ostane u zemlji.

Pogledajte kako izgleda današnji skup podrške Noletu u Melburnu:

Novak će u ovom smeštaju provesti i vikend, jer ga u ponedeljak očekuje suđenje na kojem će se sa svojim pravnim timom boriti za dozvolu da ostane u Australiji i da brani titulu na Australijan openu.

Tim povodom, on je spremio i glavni dokaz odbrane.

Do izlaska pred sudiju, Novak će sigurno imati uz sebe svakodnevnu podršku navijača, kako u Melburnu, tako i u Beogradu, gde su u protekla dva dana organizovani skupovi kojima se obraća Novakov otac, Srđan Đoković. Pogledajte kako izgledaju ta okupljanja:

Za to vreme, brojni su i teniseri koji pružaju podršku. Među najglasnijima su Tenis Sandgren, Džon Izner, a veoma lepe poruke poslao je i Novakov dugogodišnji "hejter", Nik Kirjos.