PADAJU DOMINE

ĐOKOVIĆU JE ULAZ ZABRANIO AGENT 007! On je blokirao Srbina, a sada je isplivala njegova tajna od DVA MILIONA DOLARA!

Autor Nemanja Stanojčić

Otkriveno ko je blokirao ulaz Novaka Đokovića u Australiju. A, sada se pojavila i šokantna priča o Majklu Outramu.

Izvor: Facebook/ABC North and West/Screenshot/Profimedia

Preživljava Novak Đoković teške momente u Australiji. Došao je u Melburn sa svom potrebnom dokumentacijom, spreman da brani titulu na Australijan openu, doživeo je torturu.

Umesto pokazivanja poštovanja prema devetostrukom osvajaču prvog grend slema sezone, australijske vlasti ga tretiraju kao kriminalca. Ispitivali su ga više od osam sati na aerodromu i onda su mu ukinuli vizu, a sada je otkriveno i da je to uradio Majkl Outram!

Njegovo ime i prezime je do sada bilo nepoznato ljudima u Srbiji i regionu, ali će ga svi dobro upamtiti. On je glavni čovek u graničarskoj patroli, odnosno komesar i prema navodima tamošnjih medija upravo je on imao konačnu reč o zabrani za Srbina.

Na tu poziciju došao je 2018. godine i to sa prilično dobrom biografijom, zbog svega što je uradio je dobio dva nadimka, jedni ga zovu "Agent 007" i aludiraju na Džejmsa Bonda, a drugi "Super agent". Bilo kako bilo, posle ovoga će verovatno tu reputaciju izgubiti, jer se spominje i brojka od dva miliona dolara.

Ovo je Majkl Outram:

Posebno pošto je u javnost dospela priča iz marta 2021. godine. Tada su granice Australije bile zatvorene za sve zbog skoka broja zaraženih. Dobro, ne baš za sve. Pušten je režiser Dilan Efron, za one koji vole filmove prezime im je poznato, ali ne i ime. U pitanju je brat mnogo poznatijeg glumca Zeka Efrona.

Za njega je direktno urgirao upravo Outram. On je bio čovek koji je sredio da Dilan uđe u zemlju. Zbog toga je bio na udaru građana, a čak su i iz Ministarstva unutrašnjih poslova ispitivali komesara zbog toga.

"Majkl Outram je objasnio da je dao dozvolu Dilanu Efronu zato što je bi snimanje njegove serije donelo finansijsku dobit Australiji. Procenjeno je da bi tako uneo oko dva miliona dolara u lokalnu filmsku industriju", navodi se u jednom tekstu kao objašnjenje koje je Outram dao.

Građani, koji su tada bili u raznim karantinima zbog korone, su protestovali na razne načine zbog te odluke.

"Gospodin Outram je objasnio da Dilan Efron ne zauzima prostor namenjen za karantin, već da će svoje vreme provesti u hotelu", piše u tekstu.

Usled svega toga su "pljuštale" optužbe na račun Outrama da je primio mito, da je dobio novac od Efrona kako bi ga pustio, ali su sve to bile samo spekulacije.

Međutim, ono što nije spekulacija jeste da je Dilan Efron pušten u hotel, dok Novaka Đokovića za to vreme tretiraju kao kriminalca. Drže ga u hotelu za imigrante, a odbili su i njegov zahtev da ga puste da boravi u kući koju iznajmljuje u Melburnu.

Ovo je hotel u kom se Novak nalazi:

Nema sumnje da će izlazak srpskog asa pred sud i žalba koju je podneo privući ogromnu pažnju, posebno ako jedan od svedoka bude i Majkl Outram.