Pratimo!

PROMENA U POSLEDNJI ČAS - OVAKO MOŽETE DA GLEDATE SUĐENJE NOVAKU: Ceo svet će videti kako se brani!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta ima još samo jednu šansu da se izbori za nastup na Australijan openu.

Izvor: Profimedia

Suđenje Novaku Đokoviću na programu je u ponoć između nedelje i ponedeljka, a čitav sve može da prati kako najbolji teniser sveta ulaže žalbu na odluku Australije. Podsećamo, Novak je trenutno u pritvoru, hotelu za imigrante, nakon odluke australijskih vlasti da treba da bude deportovan.

Nastali su problemi kada je prvi reket svet sleteo u Melburn, jer su carinici na aerodromu zaključili da njegova viza nije ispravna.

Sagu oko ostanka u Australiji može da prati ceo svet, a samo nekoliko sati pre nego što suđenje treba da počne promenjen je jedan veoma važan detalj. Još ranije najavljeno je da će čitav svet moći da gleda ovaj proces, a sada je olakšano praćenje gledaocima koji žele da svedoče tom trenutku.

Kako se navodi na Tviter profilu suda pred koji izlazi Novak Đoković, neće biti potrebno instaliranje aplikacije "Microsoft Temas", dovoljan će biti samo jedan klik!

Naravno, podrazumeva se da će biti zabranjeno snimanje suđenja u kojem se najbolji teniser sveta bori za učešće na grend slemu, ali je i olakšano praćenje ovog procesa dobra vest za sve Novakove navijače širom sveta.

U tvitu ispod možete pronaći link na kojem će biti prenos:

Podsećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije želelo je da odloži suđenje i produži pritvor Novaku Đokoviću, ali jesudija odbio taj predlog.