Tako treba

ONA JE SMIRILA NIKA KIRJOSA - SAD JE DRUGI ČOVEK: Smuvao lepoticu i počeo da se bori za Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Deluje da bi ovo mogla da bude jedna od retkih stabilnih veza u njegovom životu, do sada je bio poznat po skandalima.

Izvor: Instagram/costeenhatzi/printscreen

Primetne su ozbiljne promene u ponašanju nekada jednog od najtalentovanijih tenisera sveta. Svojevremeno je Nik Kirjos stigao i do 13. mesta na ATP listi, a iako ima tek 26 godina već nekoliko sezona njegova forma je u padu.

Ipak, sada je pokazao da bi mogao da se promeni, jer poslednjih dana zauzima stavove na kakve od njega nismo navikli. Mnogi smatraju da je na to uticala devojka koju je nedavno smuvao.

Prethodnih dana Kirjos je isticao da Australija ne sme da zaboravi kako joj je Novak Đoković pomogao kada mnogi nisu želeli, kako je skandalozan tretman koji najbolji na svetu ima u Melburnu i kako će turnir biti promašaj ako Srbin ne bude učestvovao. Takođe, pomenuo je da mu je Novak nudio pomoć, a da su ih posvađali novinari.

Sve ove izjave možemo pripisati njegovom odrastanju, a razlog za to je možda nova, stabilna veza u njegovom životu, odnosno lepotica Kostin Haci.

Ovo je Nikova nova devojka:

Nik i Kostin objavili su svoju vezu u prvim danima 2022. godine, a već postoje i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Haci je na Instagramu prokomentarisala kako su zajedno ušli u novu godinu, dok su mediji u Australiji o njihovoj vezi spekulisali i nešto ranije.

Postojale su sumnje i prethodnog meseca da su njih dvoje zajedno, a zaljubljeni Nik Kirjos mogao bi zbog ove veze da zaboravi na neke svoje ludosti iz mlađih dana.

Podsetimo se, australijski teniser često je raskidao i sastavljao vezu sa Kjarom Pasari, koja ga je u jednom trenutku optužila za nasilje. Pre toga imao je avanturu sa Ruskinjom Anom Kalinskajom, a pričalo se i o bezobraznim porukama sa Ritom Orom, pevačicom albanskog porekla.

Naravno, bila je tu i kontroverzna izjava da povremeno leže u isti krevet sa svojim obožavateljkama...