Strašno!

"AKO ĐOKOVIĆ POBEDI, PONOVO ĆEMO GA PRITVORITI" - ŠOKANTNA TVRDNJA IZ AUSTRALIJE: Predali su dokaze, a ovo su 2 KLJUČNA!

Autor Dušan Ninković

Neverovatan plan, prvo će pokušati da ga pobede, a ako izgube uradiće sve da mu zagorčaju život.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je sudu u Melburnu dostavio dokaze kojima će se boriti za ostanak u Australiji i učešće na prvom grend slemu sezone, a dan kasnije pojavilo se u medijima i čime će na sudu raspolagati australijske vlasti. Kako je preneo novinar Ben Rotenberg koji nije veliki Đokovićev fan, Vlada Australije podnela je 13 stranica dokumenata sudu!

Ovaj novinar izdvojio je dve ključne tačke kojom će se zvaničnici australijskih vlasti boriti protiv advokatskog tima Novaka Đokovića i pokušati da se izbore za deportovanje najboljeg tenisera sveta. Deluje da će, čak i da izgube, insistirati na pritvoru!

Od ranije je poznato da će Novak žalbu bazirati na pozitivnom kovid testu iz decembra i dokumentu koje mu je dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a tiče se ulaska u zemlju i bez vakcinacije. Ta dva dokaza pokušaće da obore noćas, tačno u ponoć, pred sudijom Kelijem.

Kako smatra Rotenberg, jedan od dva ključna detalja biće opovrgavanje dokumenta koji garantuje Novaku ulaz u zemlju. "Ne postoji nešto što se zove garancija nedržavaljnima Australije za ulazak u zemlju", navodi se među dokazima australijskih vlasti, i time će pokušati da ospore pismo koje je Đoković dobio 1. januara.

Pogledajte Novakovu podršku ispred hotela:

Oko toga će biti mnogo polemike, ali je druga tačka mnogo nerazumnija.

Australijske vlasti su u dokumentu na 13 strana istakle da bi Novak Đoković mogao da bude pritvoren iz drugih razloga čak i ako bi u noći između nedelje i ponedeljka pobedio na sudu i dobio dozvolu za ulazak u zemlju. Ostaje nejasno na šta su tačno mislili, ali je sasvim izvesno da bi takav potez onemogućio najboljeg tenisera sveta da brani titulu u Melburnu i napadne 21. grend slem u svojoj karijeri.