Neverovatno!

MINISTAR ĆE NOVAKU OPET UKINUTI VIZU?! ŠOKIRAO BIVŠI TENISER: Jedna osoba radi protiv Đokovića!

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser će biti na slobodi, ali će jedan ministar imati drugačiji plan...

Izvor: Instagram/@DjokerNole/Printscreen

Novak Đoković je uspeo - njegov pravni tim pobedio je Australiju na sudu i najbolji teniser sveta može da učestvuje na Australijan openu.

Pravna borba još nije gotova, pošto sada vlasti mogu da se žale na presudu, a nekadašnji najbolji dubl teniser sveta upozorava na nešto još gore. Pol Meknejmi, koji je prethodnih dana bio na Novakovoj strani i posećivao Srbe ispred hotela, sada otkriva da je jedan australijski ministar spreman da traži ukidanje vize i nakon što Novaka puste.

OVe informacije nisu nikakva novost, prethodnih dana čitali smo o tome da Australijanci planiraju da ga pošalju u pritvoru, ukoliko na sudu pobedi njihovu Vladu. Ipak, novo ukidanje vize bio bi skandal neviđenih razmera jer je rano jutros po srpskom vremenu sudija Keli doneo odluku da Đoković može da ostane u Australiji.

To znači da može da trenira za prvi grend slem sezone, kao i da učestvuje na njemu, što bi mu bilo onemogućeno ukoliko bi se neko od ministastara pozvao na svoja ovlašćenja i novi proces oko ukidanja vize.

"Novak Đoković je dobio žalbu, ali postoji drugi ministar koji želi da iskoristi svoja lična ovlašćenja i ukine mu vizu nakon što bude pušten na slobodu", naveo je na Tviteru Meknejmi, čovek koji je bio za Đokovićevo učešće na turniru.