OGLASIO SE

PORUKA LEGENDE POSLE NOVAKOVE POBEDE NA SUDU: Zašto svi ćute o Nadalu!?

Autor Nemanja Stanojčić

Oglasio se legendarni stručnjak posle svih dešavanja u Melburnu.

Izvor: MN Press

Ostvario je Novak Đoković pobedu pred sudom. Umesto da se na miru spremao za pohod na 21. grend slem najbolji srpski teniser je morao da bije pravnu bitku.

Na kraju je izvojevao pobedu, mada još uvek ministar za imigracije Aleks Houk ima pravo da ga deportuje. O celom slučaju je pričao legendarni Nikola Pilić.

On je u razgovoru za portal "Indeks" dao svoje viđenje cele situacije. Čestitao je Noletu zbog svega.

"Sve vreme su neki mediji pričali o pobedi pravne države, a to nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani puta. Čestitam Novaku što je izdržao sve i sudu što je dao pravičnu presudu", rekao je Pilić.

 Hrvatski portal je zanimao podatak u kom stoji da je Novak 16. decembra dobio pozitivan test, a par dana kasnije se slikao za potrebe "L'Ekipa".

"To je istina, ali je bilo sasvim minimalno. Ipak, to mu nije trebalo".

Potom su posetili na dešavanja sa "Adrija tura" kada je nastao haos zbog korone, tada je Đoković prvi put preležao koronu.

"Nije znao tada da je pozitivan, priznao mi je to. Nego, hajde da pustimo Novaka za trenutak. Šta je sa Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već je 31. bio u Australiji, iako je morao da bude u izolaciji najmanje 14 dana. Zašto se o tome ne priča?", upitao je Pilić na kraju razgovora.