DIVNO

MARKO POSLAO DIRLJIVU PORUKU NOVAKU! Oglasio se na Instagramu i oduševio sve: Zajedno imamo moć!

Autor Nemanja Stanojčić

Marko Đoković se oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku bratu Novaku.

Izvor: Vladimir Markovic/© MN press, all rights reserved

Novak Đoković je ostvario jednu od najvećih pobeda, doduše ne na teniskom terenu, već van njega.

Pred sudom u Melburnu je dobio australijske vlasti koje su mu bespravno ukinule vizu. Odluka sudije Kelija je oduševila mnoge širom sveta.

Tokom dana Nole dobija podršku od mnogih javnih i poznatih ličnosti, a sada se oglasio i Marko Đoković. Novakov brat je poslao dirljivu poruku putem Instagrama.

"Hvala ti za tvoju ljubav, dušu, duh. Hvala ti što si pravi, potpuno iskren. Hvala ti što si ostao jak i sa smislom za humor. Hvala ti što si se borio za sve nas i što si predstavljao ljude", počeo je Marko uz njhovu fotografiju iz detinjstva.

Nastavio je u istom dahu.

"Hvala ti što si nam pokazao da postoji nada u teškim vremenima. Hvala ti što nam nisi samo pokazao tu nadu, već si nam dao i čist put i snagu da idemo njime u punoj brzini i da se ne zaustavljamo."

Na kraju je naglasio da se nada da ovaj slučaj pomoći u borbi za ljudska prava.

"Hvala ti što si nam konačno pokazao da je tu osam milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti i ad svi zaslužujemo isti tretman, da smo svi mi jedno. Ovo je vreme da pričamo i da se borimo za naša ljudska prava. Zajedno imamo moć da pomognemo jedni drugima i da pojačamo empatiju, poštovanje, prihvatanje i ljubav. Voli te brat. Hvala", završio je Marko Đoković.

Novak sada čeka odluku ministra za imigracije Aleksa Houka koji još uvek ima pravo da deportuje Srbina.