NOVE OPTUŽBE

AMERIKANAC RUŠI NOVAKA - OPTUŽIO GA DA JE LAGAO! Novinar koji ga ne voli tvrdi: Đoković je putovao, a NIJE SMEO!

Autor Nebojša Marković

Nastavlja se polemika oko toga šta će biti s najboljim teniserom sveta.

Izvor: Profimedia

Saga oko Novaka Đokovića i dalje nema kraja. Najbolji teniser sveta će u utorak trenirati na Australijan openu u sklopu priprema za prvi grend slem u sezoni, ali i dalje se čeka odluka ministra za imigracije Aleksa Houka o tome hoće li deportovati najboljeg tenisera sveta.

On ima pravo da to uradi, o svemu je govorio i premijer Viktorije Danijel Endrjuz rekavši da Novak nije veći od Australijan opena, a sada je poznati američki novinar pokušao da "da razlog" Houku da svoje pravo i iskoristi.

Ben Rotenberg prethodnih dana na društvenim mrežama vodi kampanju protiv Novaka Đokovića nakon što se saznalo kada je Srbin bio zaražen korona virusom, a sada navodi da ima i dokaz o tome da je slagao australijske vlasti.

Rotenberg na svom Tviter profilu navodi da je Đoković u putnoj deklaraciji istakao da nije putovao tokom 14 dana koji su prethodili njegovom dolasku u Australiju 6. januara.

On je kao razlog za "nove probleme za Đokovića", kako je naveo, istakao podatak da je Đoković neposredno pred put u Australiju putovao iz Beograda za Španiju, provodivši vreme u Marbelji.

Ostaje da se vidi da li će ovo uticati na odluku Aleksa Houka, koji je prema prvobitnim navodima još odavno trebalo da donese odluku o tome da li će deportovati Đokovića.

Ukoliko to bude uradio, Jedan advokat veruje da će Đoković svejedno učestvovati na Australijan openu...