POGLEDAJTE!

EVO KAKO NOVAK IZGLEDA NAKON 5 DANA U "ZATVORU": Nisu mu ubili raspoloženje, Goran snimao helikopter! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pojavile su se prve fotografije sa treninga Novaka Đokovića u Melburnu.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australiju na sudu i vraćena mu je viza, a s obzirom na to da je izgubio dragocenih pet dana u hotelu - odmah je prionuo na posao i počeo da se sprema za turnir!

Đoković se odmah posle suđenja pojavio na "Rod Lejver areni" i odatle poslao poruku da će učestvovati na Australijan openu, da bi ovog utorka odradio i prvi zvanični trening. Na njemu nije bilo dozvoljeno prisustvo medija, nije bilo čak ni uživo prenosa na zvaničnom sajtu, ali bilo je onih koji su se snašli.

Objavljene su tako prve fotografije sa Novakovog treninga u Melburnu, a ono što je odlična vest je da je srpski as delovao vrlo raspoloženo. Za nas odlična vest, za njegove kolege koje ga ignorišu - malo manje dobra.

Smejao se i delovao spremno, a jedino ga je "ometao" jedan helikopter iz kog su snimali trening.

Đoković je trening odradio u društvu svog trenera Gorana Ivaniševića i fizioterapeuta Ulisesa Badijua koji su zajedno sa njim i došli u Melburn, ali prethodnih dana nisu imali problema poput njega. Sačekali su da srpski as reši birokratske probleme i spremni su da sa njim napadnu deseti trofej na Australijan openu.

Naravno, ako novi dokumenti koji su se pojavili ne naprave dodatni problem Đokoviću, odnosno ako ministar za imigracije Aleks Houk iznenada ne odluči da ga deportuje bez pokrića.

Pogledajte fotografije sa treninga!

A ovako su ga dronom snimali, pošto nije bilo uživo prenosa na zvaničnom sajtu...