ZAKUVAVA SE!

BIO SAM U TERETANI SA NOVAKOM I TO ŠTO PRIČAŠ JE S**NJE: Teniser optužio američkog novinara da NAMEŠTA Đokoviću!

Autor Milutin Vujičić

Šta je prava istina? Da li teniseri zaziru od Đokovića ili je sve izmislio Amerikanac...

Izvor: Youtube/printscreen/ATP Tour/Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković počeo je ovog utorka da trenira za Australijan open u Melburnu, pošto je praktično šest dana izgubio zbog birokratskih propusta i političkih zavrzlama u Viktoriji.

Đoković je u društvu Gorana Ivaniševića i Ulisesa Badijua odradio trening, sa kog su se "jedva" pojavile fotografije, a mnogo zanimljivije bilo je u teretani u kojoj je srpski as bio u društvu kolega. Prema pisanju američkog novinara Bena Rotenberga, zavladala je čudna atmosfera kada se Nole pojavio...

Rotenberg, koji inače često zna da "pecne" Đokovića, napisao je da je nastao pravi tajac kada je srpski teniser ušao u teretanu citirajući jednog od igrača koji su u to vreme bili sa njim.

Ipak, ukrajinski teniser Sergej Stahovski optužio je američkog novinara da je sve izmislio.

"To što si napisao je totalno s*anje. Zagrevao sam se za svoj meč u istoj teretani. Moraćeš izgleda da nađeš bolje tračare...", napisao je Stahovski i tako "poklopio" Rotenberga.


Rotenberg je nastavio da ubeđuje Stahovskog da nije dobro video situaciju, na šta mu je Ukrajinac dodao "zašto se toliko uzbuđuje". Očigledno je Rotenberg na pogrešnom mestu pitao za Đokovića, pa je takav odgovor i dobio, ali to nije ništa novo kada je srpski teniser u pitanju.

Ovako je izgledao njegov dan u Melburnu...

Podsetimo, Novak Đoković i dalje čeka odluku ministra za imigracije Aleksa Houka koji mže da ga deportuje bez osnova, a sada su se pojavili i novi dokumenti koji otvaraju istragu u drugom pravcu.