Podrška!

ĐOKOVIĆ ĆE NEPRAVDU PRETVORITI U SNAGU - IDE PO 10. TITULU U MELBURNU: Stanković veruje u Novakovu pobedu u Australiji!

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde siguran je da će Novak Đoković nakon nedelju dana torture imati snage da se izbori sa svim problemima.

Izvor: YouTube/Printscreen/ Crvena zvezda/Profimedia

Najbolji teniser sveta priprema se za Australijan open dok mu vlasti u Australiji prete oduzimanjem vize, pritvorom, deportacijom, pa čak i zakonskom kaznom od čak pet godina. Zna se da neće biti omiljen na terenu tokom trajanja turnira, publika će burno reagovati, ali on to može da pretvori u snagu.

O tom detalju, mentalnoj snazi Novaka Đokovića, govorio je i Dejan Stanković na konferenciji za medije povodom početka priprema Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba crveno-belih istakao je da je srpski teniser već milion puta pokazao da može da se izdgine iznad ovakve situacije.

"Nisam se čuo sa Novakom. Dao sam svoje mišljenje i komentar, jednostavno treba da ga puste da radi ono što najbolje zna. Mnogo se prašine diglo oko svega toga... On će nepravdu pretvoriti u svoju snagu. Milion puta je pokazao i dokazao da ima tu snagu, da ima unutrašnji mir, da može da se izdigne iznad svakog problema. Tako će biti i sada", rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde veruje u Novakovu titulu, a pomisao na 10. grend slem u Australiji izmamila mu je osmeh na lice.

"Ja sam siguran da će on igrati, boriti se za sebe i svoju pravdu i osvojiti Australijan open. Ne znam da li je istina da mora da mu se napravi bista ako osvoji 10 grend slem titula na istom turniru, ali ako to napravi dokazaće da je najveći", rekao je Stanković i uz osmeh završio ovaj deo konferencije.

Podsećamo, nešto ranije danas Novakovu borbu na drugom kraju sveta prokomentarisao je trener Partizana Aleksandar Stanojević, pa je opšti utisak da su crveno-beli i crno-beli ujedinjeni u podršci za najboljeg tenisera planete.