NESTVARNO

NETFLIKS SNIMA DOKUMENTARAC O NOVAKU U AUSTRALIJI! Snimatelji su već tamo - prikazaće ekskluzivne detalje o skandalu!

Autor Nemanja Stanojčić

Nove informacije stižu o dešavanjima sa Novakom Đokovićem u Australiji - sprema se dokumentarac!

Izvor: Profimedia

Neverovatne informacije stižu - snima se film o Novaku Đokoviću i skandalu u Australiji.

Kako prenosi "Dejli mejl" u Melburnu se već nalaze filmske ekipe koje imaju ekskluzivan pristup detaljima iza kulisa i sve to će emitovati u dokumentarcu na "Netfliksu" koji će bti emitovan u vidu serije od nekoliko epizoda.

Više detalja o svemu biće poznato uskoro, ali se navodi da je režiser Džejms Gej Ris koji je već imao ogroman uspeh sa dokumentarcem o Formuli 1 "Drive to survive".

"Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa sa svetskim brojem jedan. Oni će pratiti Novaka, imaće pristup i zabranjenim deloviam poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente", navodi se u tekstu.

Podsetimo, Novak je u Australiju stigao sa svom neophodnom dokumentacijom i medicinskim izuzećem, ali su tada nastali problemi na aerodromu. Smestili su ga u hotel za imigrante, gde je čekao odluku suda o žalbi zbog ukidanja vize. Dobio je na sudu, ali uprkos svemu tome i dalje nije slobodan.

Novak se priprema za Australijan open, ali ministar za imigracije Aleks Houk i dalje ima pravo da ga deportuje...