Oglasio se

UKLJUČIO SE U AUSTRALIJSKI PROGRAM DA BRANI NOVAKA: Đoković je pogrešio, ali hteo je da POMOGNE!

Autor Mladen Šolak

Bivši selektor reprezentacije Srbije govorio je za australijske medije

Izvor: Twitter/sunriseon7

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović uključio se u jutarnji program jedne australijske televizije i branio Novaka Đokovića.

Dok se nagađa da bi Nole mogao da bude deportovan iz Australije uoči žreba za Australijan open, srpski teniski stručnjak je poručio da svi prave greške, pa i Nole i da je to ljudski.

"Svako od nas kritikovao je Novaka mnogo puta zbog nekih stvari koje nije u radio dobro, ali to je ljudski, prirodno. Što se mene tiče, dobro je što Novak uradio to što je uradio i rekao: 'Da, pogrešio sam'", rekao je Obradović.

Selektor je u tom odgovoru mislio na Novakov intervju za "Lekip", koji je dao dok je imao koronu.

"Mislim da u tom trenutku nije mislio ništa negativno. Pokušao je da pomogne novinaru da završi posao... on voli da pomaže svima".

Obradović je ponovio da mu grešku ne bi trebalo uzeti za zlo.

"Sva ta papirologija koju imate, posebno za vizu... Nemate preveliki fokus na to jer hoćete da uđete u tu zemlju i da uradite posao koji bi i trebalo da radite, a u Novakovom slučaju to je da igrate tenis na Australijan openu. Bio je fokusiran na deseti grend slem, a ne na pitanje vize", dodao je poznati srpski trener.