Šta radite to?

ŠOK - OTKAZAN ŽREB ZA AUSTRALIJAN OPEN: Novak čekao protivnike za istoriju, ali sad se NIŠTA ne zna!

Autor Dušan Ninković

NEverovatne vesti stižu iz Australije - otkazan je žreb za prvi grend slem sezone.

Izvor: Profimedia

Nastavljaju se ogromni problemi na Australijan openu i nakon što je najavljeno da će žreb i odluka ministra biti u istom trenutku.

Nakon što je žreb za prvi grend slem sezone kasnio nekoliko minuta, novinarima koji su došli da ga prate u Melburnu saopšteno je da je on otkazan do daljnjeg! Ostaje da se vidi šta je razlog za ovakvu odluku, kao i kada će biti izvučeni kosturi u svim konkurencijama.

Iako je ranije najavljeno da će izvlačenje parova biti prenošeno na zvaničnoj Facebook stranici Australijan opena i njihovom sajtu, to se nije desilo. Strim je počeo, ali je brzo ugašen, pa je postalo jasno da postoje neki problemi u organizaciji.

Australijski novinari već pišu o pozadini ove priče, a jedan od njih otkrio je da se žreb neće održati u predviđeno vreme.

"Žreb za Australijan open otkazan je do daljnjeg", napisao je na Tviteru novinar Stjuart Frejzer.

Kako se može čuti od novinara koj isu na licu mesta, njima je predočeno da sačekaju ispred sale za konferencije, pa se očekuje da im se neko uskoro obrati. Podsećamo, žreb je bio zakazan za 05:00 po srpskom vremenu, ali je nakon nekoliko minuta kašnjenja doneta odluka da se odloži.

Mnogi smatraju da ovo ima veze sa odlukom o ponovnom oduzimanju vize Novaku Đokoviću.

Novak se i pored toga priprema za turnir: