Ništa!

PREMIJER AUSTRALIJE SE HITNO OBRATIO I ŠOKIRAO SVE! Dok traje DRAMA o Đokoviću, on Novaka pomenuo samo JEDNOM

Autor Dušan Ninković

Političar Skot Morison napravio je dugačak uvod, zatim se bavio problemima u zemlji, a Novaka Đokovića skoro da je ostavio po strani ovog puta - pomenuo ga samo jednom!

Izvor: Youtube/printscreen/ 7NEWS Australia/Profimedia

Iz Australije je jutros stiglo nekoliko zanimljivih vesti. Prvo je najavljeno da će odluka o vizi Novaka Đokovića biti doneta dok traje žreb za Australijan open, zatim je izvlačenje parova pomereno zbog konferencije premijera Skota Morisona...

Sve smo to pratili uživo, ali na konferenciji nismo imali mnogo toga da čujemo! 

Novak Đoković nije saznao ništa novo o svojoj vizi, pritvoru ili deportovanju tokom ove konferencije! Umesto o temi koja zanima čitav svet, premijer Skot Morison govorio je o velikim problemima koje Australija ima sa virusom korona.

Tek nakon njegovog izlaganja o opterećenju zdravstvenog sistema, postavljeno je jedno pitanje o Novaku - "do kada će australijske vlasti nastaviti da razvlače ovu situaciju"?

"Uputiću vas na izjavu ministra Hoka, koji ima pravo da odluči u ovom slučaju", rekao je on. I to je bilo to!

U centru pažnje tokom njegovog izlaganja bile su odluke o putovanju turista, broj vakcinisanih u zemlji i slične epidemiološke mere. Bila je ovo klasična konferencija nakon sastnka tamošnjeg "kriznog štaba", a teniski novinari širom sveta, kao i svi navijači Novaka Đokovića, prevareni su da će ovom prilikom biti saopštena odluka Aleksa Houka o budućnosti Novaka Đokovića u Melburnu.

Novak, za sada, ostaje u zemlji i nastavlja sa treninzima: