Strašno!

OTKAZI ZBOG VREĐANJA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Lepa novinarka pričala da je se*onja, a otpušten neko drugi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neobična odluka dve australijske kompanije, umesto onih koji su vređali pred "ugašenim" kamerama otkaz je dobilo treće lice.

Izvor: Profmedia/Instagram/rebeccamaddern/printscreen

Dvoje australijskih novinara brutalno je vređalo Novaka Đokovića dok su mislili da su kamere ugašene i da njihov razgoovor niko ne snima, ali to nije bio slučaj. Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama, a "Kanal 7" je zbog toga podelio otkaze!

Da, dobro ste pročitali, otpušteni su oni zbog kojih je snimak isplivao u javnost a ne televizijski voditelji koji su najboljeg tenisera sveta nazivali "se*onjom". Očekivali smo izvinjenje, a zapravo...

Portparol "Kanala 7" već je najavio mogućnost da se autor snimka kazni u skladu sa zakonima Australije. Sada je postalo jasno da je dobio otkaz, a pitanje je da li će se ovaj slučaj nastaviti i na sudu.

Rebeka i njen kolega napadali su Novaka dok su mislili da su kamere ugašene:

Kompanije "Seven Network" i "Ai-Media" koja sa njom sarađuje na realizaciji programa pokrenule su unutrašnju uslugu koja je rezultirala otpuštanjem, navode dobro obavešteni izvori iz Australije. Pretpostavlja se da je zaposleni bio deo kompanije "Ai-Media", a da je sa svog radnog mesta napravio video snimak Majka Amora i Rebeke Madern.

Podsećamo, oni su dva puta zaključili da je Đoković se*onja, 

"Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Izlaziti napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući", rekli su na početku snimka

Pogledajte kako je to izgledalo: