50 metaka!

PRVA REAKCIJA SRĐANA ĐOKOVIĆA - PODELIO JE OVAJ STORI: Nije rekao ni reč, ali je poslao SNAŽNU poruku! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Otac najboljeg tenisera sveta reagovao je na društvenoj mreži instagram.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Novak Đoković će napustiti Australiju, poznato je i kada, jer se njegovi advokati neće žaliti na odluku Federalnog suda o deportovanju. Najbolji teniser sveta gubi pravo da brani titulu na Australijan openu ove sezone, čeka ga i trrogodišnja zabrana ulaska u zemlju, 

Reakciju na ovu situaciju imao je i otac najboljeg tenisera sveta, ali ovoga puta Srđan Đoković nije imao izjavu o mukama koje je Novak prošao na drugom kraju sveta. Umesto toga, samo je podelio stori koji je napravio jedan njegov pratilac.

U njemu se veoma brutalno govori o pokušaju atentata na najboljeg tenisera sveta, ali se i najavljuje ponovni susret - na Rolan Garosu!

"Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportistu sveta, 50 metaka Novaku u prsa - on nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina, eto to je Nole, čovek, brat, vidimo se u Parizu", piše na storiju koji je Srđan Đoković podelio svojim pratiocima.

Autor te objave je Hrvat Marko Kan, a iz reči koje je napisao može se zaključiti da je porodični prijatelj. On je uz ovaj tekst ostavio i pesmu "Ja sam ti jedini drug" pevačice Jasne Zlokić. Ova numera nastala je davne 1987. godine, baš kada je i rođen Novak Đoković.

Izvor: Instagram/srdjandjokovic_/Printscreen