TU JE!

NOVAK SLETEO U DUBAI, NAVIJAČI GA ODMAH "ZASKOČILI": Đokovića mučili 12 dana, a i dalje je GOSPODIN zbog ovoga! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je izgledao dolazak Novaka Đokovića u Dubai.

Izvor: Twitter/Dan_Murphy/Screenshot

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću poništena je viza u nedelju i zbog toga je hitno morao da napusti Australiju, a rano jutros sleteo je u Dubai gde su ga na aerodromu dočekali navijači!

Bez obzira što je Australija pokušala da mu "slomi duh" i označi ga kao državnog neprijatelja broj jedan, navijači i dalje dobro znaju ko je Novak Đoković i nisu zaboravili da je najveći teniser svih vremena, niti je srpski as zaboravio na manire i izašao je u susret svima.

Dok je nosio masku na licu, prilazili su i tražili fotografiju sa njim, dok je Đoković sve mirno sačekao i ispoštovao svaki njihov savet, iako je iza njega 12 dana maltretiranja.

Prethodnih nekoliko dana u pritvoru je bilo veoma teško, ali srpski as je imao strpljenja za svakog od njih.

Đoković je u Dubai sleteo u društvu Gorana Ivaniševića i Ulisesa Badijua, a stigao je da razmeni i po nekoliko reči sa navijačima koji su mu prilazili na aerodromu, činivši se pritom raspoložen, iako je posle svega imao svako pravo da kaže simpatizerima da je umoran i da samo želi da ode kući...

Pogledajte!


Za sada nema informacija gde će Novak Đoković krenuti iz Dubaija, opcije su Marbelja i Beograd, ali i to će se saznati vrlo brzo, jednostavno i dalje je vest broj jedan.