ČEMU OVO?

NOVAČE, SVIMA BI BILO BOLJE DA NISI NI DOŠAO U AUSTRALIJU! Bivši broj 1 napao Đokovića - "I onda ODJEDNOM dobije koronu"

Autor Milutin Vujičić

I dalje je Novak Đoković krivac iako je imao dokumentaciju za ulazak zemlju.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je napustio Australiju i letom preko Dubaija stiže oko podneva u Beograd, međutim i dalje se ne stišavaju reakcije oko odluke suda da ne usvoji njegovu žalbu i tako mu vrati vizu.

Ima onih koji su na njegovoj strani poput Lasla Đerea i Dušana Lajovića, međutim mnogo je i onih koji su protiv. Čuli smo već od jutros reakciju Rafaela Nadala, a još jedan bivši teniser Džim Kurijer propustio je šansu da podrži kolegu, osudivši ga pritom za nešto što nije samo njegova krivica.

"Svi uključeni u ovaj haos su izgubili...", rekao je četvorostruki osvajač grend slema na "Kanal 9".

"Bilo bi mnogo bolje da Novak Đoković uopšte nije došao ovde. Bilo bi bolje za njega, za tenis uopšte, za vladu Australije...", poručio je Kurijer koji je inače i komentator na Australijan openu.

Iako je Novaku Đokoviću dozvoljen ulazak u zemlju, što je saopšteno i nakon što je ministar za imigracije Aleks Houk poništio njegovu vizu, Kurijer smatra da njemu nije trebalo da se dozvoli ulazak na osnovu "medicinskog izuzeća" zbog toga što je preležao korona virus u poslednjih šest meseci.

"Jedan od Novakovih najboljih prijatelja Vasek Pospišil rekao je da se početkom decembra pomirio sa odlukom da ne ide u Australiju. I onda Novak odjednom dobije korona virus i dobije medicinsko izuzeće".

"Još treba da se utvrdi koji deo vlade je znao za to i šta se desilo...", poručio je Kurijer.

Podsetimo, Novak Đoković je jutros sleteo u Dubai, a oko podneva bi trebalo da ga vidimo u Beogradu.