TV lice!

ONA JE NAJLEPŠE LICE AUSTRALIJAN OPENA: Nije završila karijeru, a već stala pred kamere - pre toga smuvala NBA legendu!

Autor Dušan Ninković

Na ovogodišnjem Australijan openu možete da vidite i devojku nekadašnjeg košarkaškog asa.

Izvor: Instagram/alizelim/printscreen

Australijan open 2022. godine izaziv mnogo kontroverzi, pre svega oko situacije sa Novakom Đokovićem, ali ima i drugih priča koje su privukle pažnju. Značajniju ulogu pred kamerama na početku nove teniske sezone dobila je devojka koja se zvanično nije oprostila od sporta, ali poslednjih godina sve manje igra.

Francuskinja Aliz Lim (31) zauzela je mesto u studiju Eurosporta i atraktivnim izgledom privukla pažnju mnogobrojnih ljubitelja tenisa. Mnogi do ovog turnira nisu znali ništa o njoj...

Aliz je trenutno 836. teniserka sveta, a već neko vreme joj u fokusu nisu veliki turniri. Kada je to bio slučaj najbolji plasman bilo joj je 135. mesto na WTA listi, a treba istaći i da je četiri puta nastupa na grend slem turnirima - uvek Rolan Garosu koji se igra u njenoj domovini.

Ovo je Aliz Lim, novo TV lice i teniserka koja zvanično nije prekinula karijeru:

Kako se teniska karijera bliži kraju, Aliz je počela da razmišlja i o drugim opcijama. Odlično se snalazi pred kamerama, pa je na ovogodišnjem Australijan openu dobila priliku da vodi emisiju koja će tokom čitave dve nedelje pratiti turnir.

I kada su je videli na televizoru, neki su se možda prisetili njenih mečeva iz prethodnih sezona. Drugi su je možda prepoznali iz zagrljaja bivšeg košarkaša. aliz Lim je dugogodišnja devojka jednog od najboljih francuskih košarkaša poslednjih godina i velikog zavodnika - Tonija Parkera.

Nekadašnji francuski košarkaš osvojio je Aliz krajem 2020. godine, nakon burnog perioda u ljubavnom životu. Venčavao se i razvodio sa glumicom Evom Longorijom i novinarkom Aksel Fransin, da bi novu ljubav pronašao u teniserki sa kojom provodi svaki slobodan trenutak, kada god nema obaveze u Asvelu čiji je vlasnik poslednjih nekoliko sezona.

A pogledajte i zajedničke fotografije Tonija i nje: