OZLOGLAŠEN JE!

BEZ MENE I NOVAKA, AUSTRALIJAN OPEN JE DOSADAN: Šef bajkera se poredi s Đokovićem - bivši teniser, a izbegao zatvor!

Autor Nebojša Marković

Tobi Mičel sebe poredi s Novakom Đokovićem po tome što ni jednom ni drugom nije dozvoljeno da dođe na prvi grend slem sezone.

Izvor: YouTube/Australian Open/Instagram/thetobymitchell/Printscreen

O Novaku Đokoviću ne prestaje da se priča i piše u Australiji. Jedan tamošnji političar je otkrio da je Novaku bila smeštena situacija zbog koje je deportovan, dok je Viktorija Azarenka otkrila njen stav o Đokovićevom slučaju.

A u međuvremenu je dolazak na Australijan openu zabranjen šefu ozloglašene moto grupe "Mongoli", koji je zbog toga sebe uporedio sa Novakom Đokovićem!

Radi se o Tobiju Mičelu, nekadašnjem teniseru koji je i nastupao na Australijan openu krajem prošlog veka, a koji je nebrojeno puta imao problema sa zakonom.

Mičel, koji je 1997. i 1999. bio učesnik turnira u Melburnu, želeo je da prisustvuje Australijan openu i ove godine, ali mu je odlukom suda to zabranjeno, nakon što je izgubio žalbu.

Ovaj problematični momak je 2000. rešio da se povuče iz tenisa i u međuvremenu je postao predsednik moto grupe "Mongoli" u Australiji. Mičel je u decembru bio osuđen na dva meseca zatvora, pošto je dva puta udario čoveka u lice na jednoj rođendanskoj žurci.

Sve to se odigralo u novembru, a Mičel je posle žalbe dobio uslovnu kaznu, tvrdeći da je time samo branio svoju devojku.

Ta uslovna kazna značila je i da Mičel mora tokom dva meseca da bude trezan i da ne sme da posećuje javne zvanične događaje, među koje spada i Australijan open. Kada je shvatio da neće moći da ode u "Melburn park", rešio je da se oglasi.

"Bez Đokovića i Mičela, Australijan open će ove godine biti dosadan", napisao je vođa bajkera na svom Instagram profilu.

On je očigledno nezadovoljan i što je Đoković deportovan iz Australije, a više puta se hvalio fotkama sa Australijan opena prethodnih godina.

Inače, Mičel je često imao problema sa zakonom. Samo u poslednjih 13 meseci je bio umešan u čak tri napada na građane na skupovima, a navodi se da je svaki put bio pod dejstvom alkohola.

Zato sud nije želeo da mu da prostora da se možda nađe na Australijan openu. Za to vreme, Đokovića su u Beogradu iznenadile komšije...