JASNA PORUKA

DA, ČUO SAM SE SA NOVAKOM, ZNAM KAKO MU JE... Kirjos opet pričao o Đokoviću - Prošao je i GORE stvari od ovoga!

Autor Milutin Vujičić

Izgleda da je Nik Kirjos sa Novakom Đokovićem.

Izvor: Profimedia

Marjan Vajda "prozvao" je tenisere koji su odlučili da ćute o Novaku Đokoviću, iako je srpski as njima mnogo puta pomogao, a jedan od retkih koji su javno stali na njegovu stranu je Nik Kirjos.

Kontroverzni teniser iz Australije je mnogo puta do sada bio protiv Đokovića, međutim kada je video ko ga sve napada i zbog čega - odlučio je da se zauzme za njega što je srpskog tenisera posebno oduševilo. Zbog toga je Kirjos dobio čak i zvižduke domaće publike, a otkrio je da se sada gotovo redovno čuju...

"Kratko smo razgovarali, Novak je sada kod kuće!", kazao je Kirjos za "Njuz Korp".

"Pretpostavio sam da je to bilo izuzetno haotično za njega, pa sam samo želeo da se uverim da je dobro. Prošao je i gore stvari, siguran sam da je samo želeo da pobegne od svega".

Australijanac je ispao sa Australijan opena u drugom kolu, pošto ga je pobedio Danil Medvedev posle velike borbe, ali će bez obzira na sve biti jedan od junaka prvog grend slema sezone. Nije stao u zaštitu samo Đokovića, nego i direktora Krejga Tajlija koji je dao sve od sebe da srpski as učestvuje na turniru.

"Mediji će uvek pričati razne stvari, ali ne znaju sve... Tajli je bio dobar prema meni, njegov cilj je bio da dovede sve u Australiju i ne mogu da ga krivim što je pokušao i sa Đokovićem", rekao je Kirjos.

Podsetimo, pohvale na račun Krejga Tajlija izneo je i brat srpskog tenisera Đorđe Đoković, odnosno Novak je jedino ljut na Australiju koja ga je deportovala nakon dve nedelje maltretiranja. Zbog toga je spremio i tužbu na osnovu koje bi mogao da dobije veliku odštetu.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt