Pogledajte

NOVAKOVA VILA OD KOJE STAJE DAH: Zavirite u Đokovićev dom vredan 10 MILIONA, u kojem ima sve - i za odmor i za tenis!

Autor Mladen Šolak

Ovako izgleda Đokovićev dom u Marbelji

Izvor: Profimedia

Posle turbulentnog perioda u Australiji i niza neprijatnosti koje je doživeo, Novak Đoković stigao je nakratko u Beograd, gde stanuje u naselju West 65 i gde su ga komšije dočekale sjajnom porukom.

Dva dana kasnije, Novak je bio u crkvi na Kalemegdanu na liturgiji povodom praznika. U njoj je nalazio mir nakon skandaloznih događaja u Melburnu, a posle kratkog boravka u Beogradu produžio je dalje, na odmor i na planiranje daljih poteza.

Dok ovih dana odmara u Crnoj Gori, gde je viđen u Tivtu, u kojem ima stan u elitnom naselju Porto Mortenegro, nije isključeno da se Đoković za naredne izazove sprema u Španiji, gde u letovalištu Marbelja poseduje sjajnu vilu.

Novak na toj mediteranskoj destinaciji ima sve uslove za rad, a u blizini su i tereni "Puente Romano" kluba, gde Đoković trenira dok boravi u vili. Pogledajte gde Novak u Španiji provodi vreme odmarajući sa najbližima, ali i pripremajući se za takmičarske izazove.

Veliki svetski mediji, poput italijanskog lista "Korijere delo sport", pisali su o detaljima Đokovićevog doma u Marbelji, sa malom bioskopskom salom, teretanom, malim spa-centrom. Takođe, vila ima i devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, sobu za rekreaciju...

"Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine", pisali su italijanski novinari o Đokovićevom raju u Andaluziji.

U momentu kada je kupio tu kuću, mediji su pisali da je njena vrednost 10 miliona evra. Pogledajte na snimku kako izgleda glamurozna Novakova vila iznutra i spolja, kao i obližnji teniski kompleks u kojem Novak brusi formu.