Tenis

OVAKO JE JODŽIR UPOZNAO NOVAKA ĐOKOVIĆA - OTKRIO JE DETALJE: Istina o susretu zbog kojeg se smejao čitav region! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jodžirovi hit snimci na instagramu sa prvim reketom sveta, Novakom Đokovićem, iako su većinu ljudi u regionu nasmejali, našli su se na meti napada i loših komentara dela publike.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Jovan Radulović iz Podgorice, na instagramu poznatiji kao Jodžir, čuven je po svojim vicevima i šalama koje svakodnevno plasira na svom profilu koji broji preko 100.000 pratilaca. Poslednjih dana posebno su postala regionalno viralna dva snimka i to ni manje ni više nego sa Novakom Đokovićem, koga je Jovan sasvim slučajno sreo na Žabljaku prilikom porodičnog odmora.

Nakon što je u svom stilu snimio šaljive videe sa najboljim teniserom sveta, Jodžir se našao na meti loših komentara, dok su neke stranice, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji, plasirale razne podrugljive mimove na račun svega toga.

Dok mnogi misle kako je Radulović pratio ili uhodio Novaka i da mu njegovi vicevi nisu bili smešni, mi smo se našli sa njim da čujemo njegovu stranu priče. 

Podsećamo, Novak Đoković se nakon deportovanja iz Australije kratko zadržao u Beogradu, a zatim otišao u Crnu Goru gde je proveo nekoliko dana. Posetio je Tivat, Ostrog, Pljevlja i Žabljak, a tamo je i upoznao momka koji ima armiju fanova na društvenim mrežama, jednog od najpoznatijih crnogorskih influensera.

Kolegama iz Crne Gore bilo je izuzetno zanimljivo da porazgovaraju sa Jodžirom!

Pogledajte šta je sve ispričao Jodžir, čovek koji je u centru pažnje ovih dana:

jodžir o đokoviću
Izvor: MONDO/Teodora Orlandić i Nikoleta Vukčević