SRAMOTA

UŽAS! OSVOJILA US OPEN, PA JE JEDAN ČOVEK POČEO DA JE PROGANJA: Britanska tinejdžerka prestravljena posle haosa!

Autor Nemanja Stanojčić

Užasne informacije stižu iz Velike Britanije. Ema Radukanu se ne oseća bezbedno u svojoj kući...

Izvor: Profimedia

Napravila je Ema Radukanu jednu od najvećih senzacija u istoriji tenisa. Sa svega 18 godina je osvojila US open prošle godine i tako ispisala istoriju.

Supertalentovana Britanka, rođena 2002. godine, je odjednom dospela u centar pažnje. Privukla je veliko interesovanje, kako medija, navijača, kolega i koleginica, tako nažalost i nekih drugih ljudi. Zbog velikog uspeha je jedan čovek proganjao, toliko da se sada plaši za svoju bezbednost.

Ema je priznala da se ne oseća više bezbedno u svojoj kući i to sve zbog Amrita Magara (35). Čoveka koji je tri puta posetio njenu kuću, ušao u sukob sa njenim roditeljima i na kraju je uhapšen i osuđen!

"Posle svega što se dogodilo se osećam izbezumljeno. Ne smem da izađem nigde sama, osećam kao da mi je neko oduzeo slobodu. Konstantno se okrećem i gledam da li me neko prati. Plašim se da bi ovo moglo da se ponovi, ne osećam se bezbedno u svojoj kući, mestu gde bi trebalo da se osećam najbezbednije. Razmišljam o selidbi", rekla je Ema.

Ovo je Ema Radukanu:

Magar je nekoliko puta dolazio do njene kuće. Prvi put joj je ostavio poruku u buketu cveća na kojoj je pisalo da "zaslužuje ljubav". Kada su ga njeni roditelji uhvatili, objasnio je da je to uradio greškom i da je poklon bio namenjen nekom drugom.

Međutim, nekoliko dana kasnije je ostavio Emi mapu na kojoj je ucrtao put kojim je došao do nje i da je došao peške. Zatim je nekoliko dana kasnije ušao u njeno dvorište kako bi ukrasio drveće božićnim lampicama. A, na kraju je ukrao i jedan deo opreme za trening koji je bio na verandi, to je snimila kamera koja je bila postavljena na vratima, posle čega su Emini roditelji pozvali policiju.

Magar je ubrzo uhapšen, a onda je proglašen krivim na sudu. U februaru se očekuje novo saslušanje na kome će biti poznata njegova kazna. On se na sudu izvinio i rekao da ga je sramota zbog svega što je učinio.