Otkriveno!

OTKRIVENO - NOVAKU SE TO NIJE SVIDELO! Iz Melburna mu smetala JEDNA stvar u Beogradu - "Vaspitan je, ne ide protiv oca!"

Autor Dušan Ninković

Najbolji svetski teniser vaspitanje nosi iz kuće, pa se ne bi suprotstavio ocu.

Izvor: MN Press

Dve izjave Danijela Mukša odjeknuće veoma glasno u teniskom svetu - jedna je o Novaku, a druga o njegovom odnosu sa ocem Srđanom.

Čovek koji je svojevremeno pisao autobiografiju najboljeg tenisera planete gostovao je na austrijskoj televiziji i tamo otkrio da bi Novak uskoro mogao da se vakciniše, a zatim nastavio da priča o srpskom teniseru. Pominjao je Novaka, ali i njegovog oca Srđana!

Dok se Novak Đoković skoro dve nedelje borio u Australiji za pravo da igra na turniru u Melburnu, njegova porodica je održala nekoliko konferencija za štampu i okupljanja ispred Skupštine. Po rečima Mukša, najbolji teniser sveta nije gledao blagonaklono na te pozete.

Ali,... Zbog svog vaspitanja nikada ne bi doveo u pitanje odluke porodice!

"Đoković se nikada ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. S druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dešavalo u Beogradu tokom ludih dana u Melburnu. Toliko je blizak odnos među njima", naveo je čovek koji je pisao biografiju najboljeg srpskog sportiste.

Ovako je izgledala konferencija u Beogradu: