OPA!

NOVAK TRENIRAO SA HRVATIMA, A JEDAN DETALJ JE KLJUČAN! Đoković obukao duks koji ima veze sa Australijan openom! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Da li slučajno ili namerno, ali Novak Đoković obukao je duks koji pamtimo iz finala Australijan opena 2020. godine kada je osvojio osmi pehar.

Izvor: Instagram/novak.tennis.center/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković imao je vrlo zauzet dan u Beogradu. Prvo se sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i najavio skoro obraćanje povodom torture koju je proživeo u Australiji, da bi se posle odluke Medvedeva da ne učestvuje u Roterdamu odmah uputio na teniski teren.

Prvi put još od deportacije, Novak Đoković viđen je kako trenira. BIlo je to naravno u njegovom teniskom centru "Novak" na Dorćolu i upravo tamo će se pripremati  za predstojeći turnir u Dubaiju koji ga čeka od 21. februara.

Daleko od toga da je "zarđao", videli smo kako sevaju forhendi tokom treninga.

Imao je nekoliko kolega na raspolaganju, pa nije poznato da li su sa druge strane mreže bili hrvatski teniseri Mate Pavić i Nikola Mektić, kanadski kolega Vasek Pospišil, Matej Sabanov ili možda penzionisani Viktor Troicki, sadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije.

Svi su pozirali nasmejani, a jedan detalj posebno je privukao pažnju. Novak Đoković je obukao trenerku sa inicijalima "KB" koju je nosio na Australijan openu 2020. godine, pa je to možda poruka i između redova za organizatore.

Izvor: Profimedia

Đoković je taj detalj "prišio" na trenerku u čast legendarnog Kobija Brajanta koji je poginuo pre dve godine.

Pogledajte kako se Novak sprema za Dubai!