MAJSTOR

ĐOKOVIĆ UŠAO U BEOGRADSKI KAFIĆ I ODUŠEVIO SVE! Zbog njega su ustali i izvadili telefone, a Noleta pogodila OVA pesma!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je oduševio navijače u jednom beogradskom kafiću.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram/Miljana.c/printscreen

Novak Đoković zbog deportacije iz Melburna nije dobio šansu da brani titulu na Australijan openu. Rafael Nadal je to iskoristio i osvojio je turnir.

Za to vreme je Novak odlučio da se odmori, da "napuni baterije" i da se spremi za nastavak sezone. Tako je oduševio navijače u jednom kafiću u Beogradu.

Srpski teniser je ušao u prestonički kafić, a kada se pojavio navijači su ostali u šoku. Nisu mogli da veruju da je to on.

"Nole je car", izgovorio je jedan navijač na snimku, a potom se vidi kako Novaka pogađa čuvena pesma "Romanija" koju peva Halid Bešlić.

Novak je sa suprugom Jelenom i prijateljima došao malo da se opusti, a kako je to izgledalo možete da pogledate na snimku.

Prvi turnir na kom će Novak igrati ove sezone se igra u Dubaiju. Dobra vest pred taj turnir je svakako to što će Novak ostati prvi. Danil Medvedev se povukao iz Roterdama tako da ne može da prestigne.

Dok se u Francuskoj menjaju pravila iz dana u dan, pa je još uvek nepoznato da li će Novak moći tamo da igra, stigao je poziv iz Madrida. Organizatori takmičenja u prestonici Španije su već ranije zvali Srbina, a sada su se pojavili i bilbordi sa likom Đokovića. Turnir počinje 26. apria, tako da Nole ima dovoljno vremena da odluči.

Inače, jedna od glavnih tema u poslednje vreme je upravo Novakova vakcinacija. Njegov biograf Daniel Mukš je otkrio da će se Đoković vakcinisati, ali je ubrzo to demantovao španski novinar. Videćem o ko će od njih dvojice na kraju da bude u pravu...