INTERESANTNO

POSLE 30 GODINA OTKRIVENA TAJNA NOVAKOVE MAME! Dijana ispričala sve: Ne volim da me tako zovu

Autor Nemanja Stanojčić

Dijana Đoković je otkrila zanimljivu priču oko svog imena i kako je to povezano sa Srđanom Đokovićem.

Izvor: MN Press

Najveća podrška Novaku Đokoviću od momenta kada je prvi put stao na teren bila je njegova porodica. Oni su uvek bili uz njega.

Tokom celog haosa u Australiji i deportacije iz Melburna su otac Srđan, majka Dijana i članovi familije slali poruke podrške Noletu. A, sada je u javnost dospela i jedna zanimljiva priča o njegovoj majci.

Tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" je Dijana otkrila jednu dosta interesantnu priču o svom krštenju. Ispričala je da se krstila pre 30 godina u crkvi.

Tada joj je suprug Srđan odabrao ime - Milica. Ona je priznala da joj se to ime jako dopada, ali da ne želi da je tako zovu u javnosti.

Inače, Novak je zbog svega što se dogodilo u Australiji ove godine imao više vremena za odmor, pa je tako bio u Beogradu na Dijaninom rođendanu. Ipak, moraće srpski igrač vrlo brzo da prekine odmor i da se posveti teniskim obavezama.

Čeka ga borba za prvo mesto, a učestvovaće na turniru u Dubaiju gde će pokušati da osvoji novu titulu i tako spreči Danila Medvedeva da ga pretekne.