Tu je!

ŠAMPIONSKA SLIKA, CEO TIM DOČEKAO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Slučajan susret sa fudbalerima, najbolji na svetu dobio poklon (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Iznenađenje na aerodromu, gde su igrači Borca sleteli na povratku sa priprema.

Izvor: Mondo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zatekao se na beogradskom aerodromu baš u trenucima kada je na njega sletela ekspedicija Borca. Prvi reket planete tako je postao neočekivano, ali veoma prijatno iznenađenje za fudbalere tima iz Banjaluke, koji su se grupno fotografisali sa njim.

Srpski sportista, verovatno najbolji svih vremena, rado je pozivao sa prvotimcima kluba koji su na povratku iz Turske svratili u Beograd pre nego što se vrate u Banjaluku.

Noletu je uručen i crveno-plavi dres aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, a susret sa njim obradovao je sve članove crveno-plave ekspedicije. Oni su iskoristili jedinistvenu priliku i za pojedinačno fotografisanje sa srpskim šampionom.

Novak Đoković sutra počinje svoju 360. sedmicu na vrhu ATP liste, a od 21. februara igraće masters u Dubaiju.

Biće to njegovo 12. učešće na ovom turniru koji je osvajao pet puta u karijeri. Pored Novaka, učešće su potvrdili Rubljov, Šapovalov, Monfis… To će biti Novakov prvi turnir u sezoni, ali mu čak ni titula ne garantuje ostanak na prvom mestu ATP liste.

Pogledajte kako je izgledalo kada su Novaka navijači čekali iz Australije:

Ekipa Borca završila je pripreme u Antaliji gde je boravila od 27. januara i odigrala pet prijateljskih mečeva.

Crveno-plavi remizirali su 2:2 sa ruskim drugoligašem Akronom, potom odigrali 0:0 sa Arsenalom iz Tule koji vodi Miodrag Božović Grof, a nakon toga upisali i prvu pobedu savladavši kazahstanski Kairat 2:1. U subotu ekipa Nemanje Miljanovića odigrala je dva meča, protiv Dnjipra su upisali poraz 3:2, a u popodnevnom terminu Borac je pobedio poljsku Resoviju 2:0.

/Od dopisnika mondo.ba sa priprema Borca - Gorana Arbutine/