OGLASIO SE

NOVAK SE OGLASIO NAKON INTERVJUA O KOME PRIČA CELA PLANETA: Imao je posebnu poruku za sve svoje navijače

Autor Milutin Vujičić

Srpski teniser podelio je svoje utiske o intervjuu koji je već obišao svet.

Izvor: Twitter/BBC/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nije se oglašavao gotovo mesec dana pošto je deportovan iz Australije, a u intervjuu za Bi-Bi-Si dao je odgovore na pitanja koja su zanimala celu planetu.

Đoković je objasnio da "nije antivakser", ali da isto tako "niko ne može da ga vakciniše na silu, makar po cenu trofeja", dok je pojasnio i šta se iz njegovog ugla desilo u Australiji. Više detalja saznaćemo u intervjuu koji će kasnije večeras biti emitovan, dok se pomalo neočekivano Đoković javio i pre toga.

Nije mu sporan naslov, niti su problem reči koje je britanski javni servis upotrebio, nego je Đoković želeo da i sa svojim navijačima podeli intervju u kome je želeo stvari da "istera na čistac".

"Hvala svim navijačima koji su bili uz mene prethodnih nekoliko nedelja. Cenim vaše strpljenje", napisao je Đoković.

Podsetimo, Đoković je ostavio "otvorenu mogućnost" da se u budućnosti vakciniše, ali isto tako deluje da misli da će ubrzo mnogi turniri odbaciti mere koje trenutno važe, odnosno da će moći da učestvuje i bez obavezne vakcine, međutim teško je pretpostaviti kada će se to desiti.

Do tada, Đoković može da igra samo tamo gde je prijavljen. Prvo će to biti u Dubaiju, koji se igra od 21. februara, odnosno nakon toga je na spisku učesnika Indijan Velsa koji počinje 8. marta.