PORUKA ZA NOLETA

INFLUENSERKA BRANKICA PROZVALA NOVAKA, MREŽE GORE! Malecki, ja sam primila 40 hemoterapija i 3 VAKCINE, možeš ti to!

Autor Nebojša Marković

Njena poruka je izazvala pravu buru na Tviteru.

Izvor: Twitter/BBC/Instagram/brankicarakovic/Printscreen

Novak Đoković ne prestaje da privlači pažnju svetske javnosti nakon njegovog najnovijeg intervjua za britanski "BBC". Najbolji teniser sveta je priznao šta ga je povredilo, otkrio je zbog čega nije gledao finale Australijan opena, ali i da ne planira da se vakciniše.

To je dovelo i do reakcije banjalučke influenserke Brankice Raković, koja je poručila Đokoviću da nije tako strašno vakcinisati, čime je izazvala pravu buru na Tviteru.

Đoković nije učestvovao na Australijan openu i pitanje je gde će sve moći da igra zbog odluke da se ne vakciniše.

"To je cena koju sam spreman da platim. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko god je to moguće", rekao je Đoković između ostalog u intervjuu za "BBC".

Zbog toga, Đokoviću je ubrzo na društvenim mrežama stigla poruka Brankice Raković, koja je na društvenim mrežama prethodnih godina javno govorila o svojoj borbi sa kancerom.

"Nole, evo mene nakon 40 hemoterapija i tri vakcine, dižem 90 kilograma u potisku. Možeš ti to, malecki, nije strašno. Najpodnošljiviji si svakako na terenu", napisala je Brankica na svom Tviter profilu, gde je prati 43.000 ljudi.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Na svu sreću, Brankica se 2018. izlečila od raka i nakon toga je poželela da svojom pričom inspiriše one koji prolaze kroz slične probleme. No, nakon velikog broja negativnih reakcija na njen tvit, ona je tu poruku obrisala sa svog profila.

"Ljudi, koga briga šta ja mislim? A koga briga šta Novak misli? Bogami, celu planetu. Eto zašto je važno njegovo mišljenje o vakcinama", poručila je na kraju.