Rekao šta ,misli

ZNAM NOVAKA CEO ŽIVOT, NE SVIĐA MI SE ŠTO MU TO RADE! Bivši broj 1 progovorio o progonu Đokovića: Čuli smo se u Melburnu

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković i Endi Marej su bili veliki rivali, ali i veliki prijatelji.

Izvor: Profimedia/©Icon Sportswire (A Division of XML Team Solutions)

Novak Đoković se u Dubaiju vratio na teren, a morao je da sačeka i duže nego što je planirao jer se prethodni meč između Endija Mareja i Krisa O'Konela odužio.

Na kraju je Marej pobedio posle velike borbe, a posle pobede su ga pitali za Novaka Đokovića, On je naglasio da se nije video sa Đokovićem, ali da se i dalje ne slaže sa njegovom odlukom da se ne vakciniše.

"Nisam ga video ovde, razmenili smo nekoliko poruka kad je bio u Australiji. Ne slažem se sa tom njegovom odlukom, lakše bi mu bilo da se vakcinisao", rekao je Marej.

Ipak, nekadašnji najbolji teniser sveta je naglasio da druga strana nije ispala fer. Kao dugogodišnji Novakov prijatelj on zna da bi za sam sport bilo bolje da je Srbin bio na terenu. 

"Ali nije mi se svidelo što sam ga video u situaciji u kojoj je bio. Znam ga od detinjstva i ne sviđa mi se njegov tretman, Bilo bi bolje za tenis da on igra sve velike turnire", dodao je on.