SPUSTILI GA!

NOVAKOVOM HEJTERU SMETAJU I SRPSKI NAVIJAČI: Američki novinar nije mogao da odoli, pa mu se svi smejali na Tviteru!

Autor Nebojša Marković

Ben Rotenberg je ponovo bio u centru pažnje zbog komentara nakon Đokovićevog meča u Dubaiju.

Izvor: Profimedia/AP/Kamran Jebreilli/YouTube/ATP Tour/Printscreen

Vratio se Novak Đoković na teren, a vratili su se i oni koji vole da daju negativne komentare na račun Srbina. Pre svih - američki novinar Ben Rotenberg.

Jedan od najvećih "hejtera" Novaka Đokovića ne prestaje da privlači pažnju, a sada je komentarisao i podršku koju je srpski teniser dobio u Dubaiju.

Rotenberg je na Australijan openu sve šokirao pitanjem za Nika Kirjosa i Tanasija Kokinakisa o "udaranju po guzi", a sada nije mogao da sakrije da mu se nije dopalo što je Đoković u Dubaiju dočekan izuzetno toplo.

"'Nisam mogao da tražim bolji doček', rekao je Đoković, govoreći malo i na srpskom jeziku na početku obraćanja na terenu, kako bi odao priznanje velikom broju Srba na tribinama u Dubaiju", napisao je Rotenberg na svom Tviter profilu.

Mnogi Đokovićevi fanovi su brže-bolje pohrlili da pokažu američkom novinaru da veliku većinu publike nisu činili srpski navijači, već da Novak ima fanove iz svih krajeva sveta. Bilo je i onih koji su isticali da su tribine posle 22 časa po lokalnom vremenu bile pune upravo zbog Đokovića.

Ipak, jedan odgovor se posebno istakao.

"Ben u potpunosti kipti zbog sjajnog prijema koji je Novak danas imao u Dubaiju. Hoće li neko da mu kaže da Dubai nije u Srbiji? 'Samo' šest sati leta i to na potpuno drugom kontinentu!", bio je komentar jednog Đokovićevog navijača na Tviteru.

Evo kako je publika u Dubaiju dočekala Novaka: