POGLEDAJTE!

"PRIČAJ U PI**U MATERINU!" NOVAK URLAO NA HRVATA: Đoković EKSPLODIRAO od besa, a Ivaniševićeva reakcija je hit! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je pobesneo i to nakon dobijenog poena protiv Lorenca Musetija.

Izvor: Twitter/DogukanDilber_/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković je bez ikakvih problema slavio u prvom meču koji je odigrao posle 80 dana. Mladi "izazivač" Museti nije bio dorastao izazovu, uspeo je da izdrži samo 75 minuta na terenu, pa je Đoković slavio 6:3, 6:3.

Sve je zaista dobro funkcionisalo u igri Đokovića, posebno ako se uzme u obzir da takmičarski meč nije imao dva i po meseca, međutim svi znamo da je veliki profesionalac i uz to perfekcionista. Zato je u jednom trenutku tokom drugog seta veoma pobesneo i to nakon dobijenog poena!

Izbacio je Museti loptu u aut nakon odličnog Đokovićevog udarca, ali umesto proslave poena koji ga je doveo nadomak osvojenog gema za 4:2 - videli smo bes srpskog tenisera.

Usledile su sočne psovke koje nije bilo teško pročitati sa usana Novaka Đokovića.

"Pričaj, bre! Pričaj u pi**u materinu!", vikao je iz sve snage Đoković ka svom "boksu", najverovatnije zahtevavši od svog trenera Gorana Ivaniševića više instrukcija.

Nije ovo prvi put da Đoković isto traži od Ivaniševića, u sličnoj situaciji našao se i Marjan Vajda, čak i Viktor Troicki kao selektor u Pekingu, a "Zec" je reagovao s osmehom ovoga puta. Kamere su zabeležile njegovu pozitivnu reakciju na Novakove psovke, što će reći da nema nikakvih problema između njih.

Pogledajte taj trenutak!


Uživajte i u fotografijama sa prvog Novakovog meča iz 2022. godine.