JAVIO SE

NOVAK SE OGLASIO ZBOG VAJDE, POSLAO MU EMOTIVNU PORUKU: Posle 15 godina, sad može da kaže - "Ostvarili smo NEOSTVARIVO!"

Autor Nebojša Marković

Novak Đoković i Marijan Vajda više ne sarađuju.

Izvor: Profimedia

Mnoge je u utorak uveče iznenadila vest da Novak Đoković i Marijan Vajda više ne sarađuju. Slovački trener napustio je tim do skora najboljeg tenisera sveta i to posle 15 godina saradnje.

Vajda je uz Đokovića postao najtrofejniji trener u istoriji muškog tenisa, a sada se Novak oglasio i rešio da pošalje emotivnu poruku svom prijatelju.

Đoković i Vajda su zajedno osvojili svih 20 grend slem trofeja koje je Srbin podigao tokom karijere, ali je posle svega došlo vreme da se raziđu.

"Kakvo putovanje Marijane, 15 godina! Bio si uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka", počeo je Novak u objavi na Tviteru.

"Ostvarili smo neostvarivo i zauvek ću biti zahvalan za tvoje prijateljstvo i posvećenost. Ti ćeš uvek biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da ti se zahvalim za sve", glasila je poruka Đokovića.

Novak Đoković je od ovog ponedeljka drugi teniser sveta, nakon što ga je prestigao Danil Medvedev, a uz Marijana Vajdu osvojio je i 37 masters titula.