BRUKA

NOVAKA DEPORTOVAO IZ MELBURNA, PA ŠIRIO KORONU! Premijer Australije uhvaćen na snimku - zbog ovog poteza ga svi OSUĐUJU!

Autor Nemanja Stanojčić

Čovek koji je bio jedan od najglasnijih oko deportacije Đokovića je uhvaćen kako širi koronu...

Izvor: Youtube/printscreen/ 7NEWS Australia/Profimedia

Nije Novak Đoković dobio šansu da brani titulu na Australijan openu, jer su ga deportovali iz Melburna. Jedan od ljudi koji je bio najglasniji u tome je Skot Morison.

Premjer Australije je "promenio ploču" u razmaku od 24 sata, pošto je prvo rekao da je Novak dobrodošao u Australiju, a onda je došlo do naglog zaokreta i skandaloznog tretmana. Sada je Morison pod "rafalnom paljbom" stanovništva zbog jednog snimka.

Kada je davao izjave o srpskom teniseru Morison je uglavnom koristio reči poput "zaštite javnog zdravlja", zatim "sprečavanja širenja korone", sve to dok je Novak kao zdrav sportista samo želeo da se takmiči. Predstavnik australijske vlasti je tako sada uhvaćen na snimku kako kašlje u javnosti, sve to dok je imao simptome korone, tako da uopšte nije razmišljao o zaštiti stanovništva ni javnog zdravlja, stvari zbog kojih je najviše bio zabrinut kada je Novak bio tu.

"Pozitivan sam na koronu. Imam simptome koji su slični prehladi i biću u izolaciji narednih nedelju dana", rekao je Morison.

Skot Morison ima koronu
Izvor: Youtube/7NEWS Australia

Uprkos tome što je, kako je sam rekao, osećao simptome i što je postojala mogućnost da je pozitivan na koronu, on je držao konferenciju za medije. Na snimku se vidi da je kašljao u javnosti, kao i da nije nosio masku.

Dvostruki aršini kod Skota Morisona, ponovo...