Tu je!

PROVOKATIVNA ANGELINA STIGLA U BEOGRAD: Ima srpsko poreklo, bavi se tenisom, a prodavala je gole slike! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Njen profil na instagramu je veoma popularan, a deluje da tamo beleži bolje rezultate nego na teniskom terenu.

Izvor: Instagram/angelina.graovac/printscreen

Australijska teniserka Angelina Graovac (20) postala je svetski poznata krajem 2020. godine, kada je mnogo svetskih medija prenelo vest da će pored teniske karijere razvijati još jednu. Ona je pratiocima na društvenim mrežama uputila poziv da se pretplate na njen sajt za odrasle, na kojem je delila svoje golišave fotografije.

Ubrzo je taj biznis propao, ona ugasila pomenuti sajt i prešla na reklamiranje kupaćih kostima, ali je reputacija ostala. O Angelini se i dalje piše - a sada je povod njen dolazak u Beograd.

Devojka srpskog porekla već je nekoliko puta posetila glavni grad naše zemlje, a očigledno je izabrala da se baš u Beogradu priprema za naredne turnire.

Pratiocima na instagramu pokazala je fotografiju iz sobe, a zatim i iz centra grada, pa nema dileme gde se atraktivna Angelina trenutno nalazi. Inače, na toj društvenoj mreži prati je nešto manje od 55 hiljada ljudi.

Nadamo se da će u Beogradu uspeti da uhvati formu, pošto svoj nekada veliki talenat za sada nije opravdala u seniorskim vodama. Za više od tri godine odigrala je tek nešto preko 50 mečeva na profesionalnom nivou i ima daleko više poraza nego pobeda.

Ove sezone igrala je samo dva puta na turnirima u Kanberi, gde je jednom poražena i jednom predala zbog povrede. Trenutno zauzima tek 1.171. mesto na listi.

Ovo je Angelina, teniserka koja je skrneula pažnju na sebe atraktivnim izgledom:

Tagovi