Šta se tačno desilo?

BILA JE NAJBOLJA NA SVETU, A SAD SE EMOTIVNO SLOMILA NA TERENU: Navijači je vređali, ona im sve rekla u lice posle meča!

Autor Nikola Lalović

Nije želela da ćuti posle uvreda koje je čula.

Izvor: Profimedia/Clive Brunskill

Nakon što je Amanda Anisimovanapustila svoj meč na Indijan Velsu i na još jednom duelu ovog turnira viđene su emotivne scene.

Nekadašnja prva teniserka sveta Naomi Osaka je izgubila od Veronike Kudermentove iz Rusije, a jedva je zadržala suze tokom meča!

KUDERMENTOVA - OSAKA 6:0, 6:4

Tokom meča su neki od navijača vređali Osaku sa tribina i dobacivali joj, a ona je nakon poraza tražila od organizatora da joj dozvole da se obrati publici.

"Mislim da sam se dovoljno trudila, ali sam samo htela da kažem, iskreno navikla sam da me vređaju, ali da me vređaju ovde...", počela je da priča Osaka boreći se sa suzama.

Ona je istakla da su je komentari sa tribina potresli jer se to isto desilo Sereni i Venus Vilijams u prošlosti na istom mestu.

"Gledala sam video kada su ovde vređali Serenu i Venus i ako niste to gledali trebalo bi. Ne znam zašto, pojavilo mi se to u glavi i mnogo puta mi se vrtelo u sećanju. Pokušavam da ne plačem...", objasnila je već uplakana Osaka.