SEĆATE SE NJE?

SEKSI RUMUNKA "ODLEPILA" ZA SRBIJOM - VOLIM VAS BRAĆO: Kritikuju je u domovini, a Srbi je obožavaju (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Andrea je ponovo privukla pažnju.

Izvor: Profimedia, Instagram/prisacariu_andreea_

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju (22) nije naročito poznata prosečnim ljubiteljima "belog sporta", ali je sve popularnija u Srbiji i to je i sama primetila.

Prisakariju je privukla pažnju pre nekoliko meseci kada se pojavila na turniru u Klužu, pa je tetovažama i atraktivnim izgledom bila u fokusu javnosti, da bi joj nakon osuda iz domovine Rumunije stigla podrška iz Srbije. To nije zaboravila i sada već redovno komunicira sa svojim fanovima iz komšijske zemlje.

"Volim vas braćo Srbi! Hvala vam na podršci!", napisala je Andrea na svom Tviteru uz zastavu Srbije i tako zbunila mnoge koji nisu čuli za nju i odakle uopšte ova ljubav.

Prethodno je Prisakariju, inače 201. na WTA listi, pružila podršku reprezentaciji Srbije. Navijala je za Đokovića i ostale članove Dejvis kup reprezentacije, a čak je bila i uz naše fudbalere kada su se borili za mesto na Svetskom prvenstvu, što samo govori da joj je zaista stalo.


Trenutno ne blista u svom sportu pošto je vezala dva rana ispadanja sa ITF događaja u Antaliji na šljaci, ali možda joj nova podrška srpskih navijača pomogne da prebrodi probleme.

Pogledajte neke od njenih fotografija!

Tagovi