Šta?!

"NOVAK JE KRALJ GLUPOSTI, SAD JE AROGANTAN": Đoković se vraća, a bivši broj 1 ga brutalno napao!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odigrao je samo jedan turnir u poslednja četiri meseca, a i dalje je glavna tema u svetskom tenisu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković se vraća na teren u Monte Karlu što će mu biti drugi turnir u sezoni i već ima velike planove za turnire na šljaci, ali komentari o njegovom vakcinisanju ne pristaju. Poslednji u nizu onih koji su se javili da prokomentarišu srpskog tenisera je Marselo Rios, nekadašnji čileanski teniser i bivši broj 1 na ATP listi.

Čileanac je u svom nastupu bio veoma oštar, pa je Novaka Đokovića nazvao "kraljem gluposti" jer je odlukom da se nevakciniše otežao sebi borbu za najboljeg u istoriji ovog sporta.

Naravno, Novak i dalje ima odličnu šansu da na kraju karijere bude najbolji teniser svih vremena, ali to Riosa nije sprečilo da bude prilično bezobrazan dok je davao izjavu.

"Ne znam šta je razlog, ali ako pokušavate da budete najbolji u istoriji i odustanete od te trke zbog nekih vakcina, onda ste kralj gluposti. Verujem da je to prvo bilo iz straha, a da je sada previše arogantan", napomenuo je Rios.

Za one koji ne pamte Marsela Riosa iz igračkih dana pomenućemo da je svojevremeno bio najbolji na svetu, ali da to nije trajalo predugo. Ukupno šest nedelja bio je najbolji teniser sveta i u karijeri nije osvojio nijednu grend slem titulu. Najbolji rezultat mu je finale Australijan opena, a na ATP turnirima ima 18 trofeja.